Welcome to Kodok Marton's homepage

Professional work from professionals!

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Archived

Az MTA Modern Filológiai Társasága pályázatot hirdet „Az év szakdolgozata” címmel

Az MTA Modern Filológiai Társasága pályázatot hirdet „Az év szakdolgozata” címmel – nyelvtudomány, irodalom- vagy kommunikáció- és médiatudomány témakörben.

A társaság folyóirata, a Filológia.hu (www.filologia.hu) azoknak a végzett hallgatóknak a jelentkezését várja, akik 2010-ben vagy 2011-ben védték meg szakdolgozatukat nyelvtudomány, irodalomtudomány vagy kommunikáció- és médiatudomány témakörben. Idegen nyelvű dolgozattal is lehet pályázni.

A munkákat a Filológia.hu folyóirat szerkesztőbizottsága, a szakterület elismert szakemberei fogják bírálni. A legjobbnak ítélt dolgozatokat a folyóirat megjelenteti, illetve értékes könyvcsomaggal jutalmazza. A legkiválóbb szakdolgozat írója megkapja az MTA Modern Filológiai Társaságának elismerő díját.

A dolgozatokat a filologia.hu[kukac]gmail.com címre várják, legkésőbb 2011. szeptember 30-ig. A levél tárgyába írják bele: Az év szakdolgozata, valamint a levélben adják meg a következő adatokat: a pályázó neve, egyeteme, szakja(i), témavezetője, a dolgozat megvédésének éve, a dolgozatra kapott érdemjegy, a dolgozat címe és témaköre.

A díjakat a társaság éves konferenciáján adják át. A pályázatra benyújtott dolgozatokat a szerkesztőbizottság harmadik személynek nem adja át, csupán a Filológia.hu folyóiratban jelentetheti meg.

 

szerk. megj. A szervezők megerősítették, hogy a határon túli diákok is jelentkezhetnek.

 

Jó pályázást!

Tags:     filologia      nyelvtudomany      irodalom      kommunikacio      mediatudomany      palyazat      folyoirat      hallgato      szakdolgozat      nyelvtudomany      irodalomtudomany      mediatudomany
Similar articles