Welcome to Kodok Marton's homepage

Professional work from professionals!

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Archived

Shaping Europe – Civic Education in Action – Ösztöndíjak diplomásoknak

A német Federal Agency for Civic Education és a Robert Bosch Foundation 16 ösztöndíjat ajánl fel bolgár, cseh, észt, magyar, lett, litván, lengyel, román, szlovák és szlovén diplomásoknak.

Olyan embereket keresnek, akik a karrierjük elején állnak, és aktív szerepet kívánnak betölteni a nemzetközi életben. Németül beszélo jelentkezoket várnak, akik már aktívan népszerusítik a demokráciát és a társadalmi felelosségvállalást országukban, és a társadalmi oktatás elkötelezettjei.

A pályázat lehetoséget biztosít szakmai gyakorlat elvégzésére egy német oktatási intézménynél, valamint, hogy részt vegyenek az európai politikai oktatás hálózatában. A pályázati program közép- és délkelet-európai jelentkezokre irányul, és célja, hogy erosítse a társadalmi oktatást ezekben az országokban.

További információ található a German Federal Agency for Civic Education honlapján: www.bpb.de/inaktion

Rövid videoklip a programról: www.youtube.com/bpb.tv

 

Tags:     palyazat      osztondij      roman      erdely      diakok      diplomasok      karrier      nemzetkozi      elet      nemet      nemetorszag      oktatasi      intezmeny      europai      oktatas      halozat      tarsadalmi      federal      agency      civic      education      robert      bosch