Welcome to Kodok Marton's homepage

Professional work from professionals!

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Archived

Innovativ kozossegi media megoldasok - CreativeSelector otletpalyazat

A CreativeSelector.hu innovacios muhely az ADECCO Magyarorszag nemzetkozi HR- szolgaltato ceggel kozosen nyilt otlet palyazatot hirdet olyan innovativ kozossegi media megoldasokra, amelyek a mai mobil es kozossegi media platformokban rejlo lehetosegekre epulnek es megfelelnek az alabbi elvarasoknak:

1. Munkat keresel? Esetleg nem tudod mi alapjan donts?

Tema: olyan webes tartalmak kialakitasara, fejlesztesere varjuk otleteidet, amelyek munkahelyet kereso vagy valtas elott allo aktiv felhasznaloi kozosseget vonzanak es tartanak ossze. Minel professzionalisabb es a napi eletben is hasznalhato es hasznos modellt talalsz ki, annal jobb. Kulon elony, ha az oldaladhoz mobil-alkalmazas is parosithato.Peldakat itt talalsz

2. Kozossegi alapon szervezodo vallalkozasok kialakitasa

Tema: olyan uzleti szolgaltatasokra (lasd. NECC cegek) varjuk otleteidet, amelyek a web, mobil es kozossegi media halozatokra epulve aktiv kozosseget tartanak ossze, nem csak munkahelykereses temaban. Ezek a vallalkozasok hozzajarulnak az atipikus munkaformak (nem a tradicionalisan 8-5 -ig. tarto kotott munka) hazai elterjedesehez.

Uzleti szempont: gondold at, hogy kik lesznek majd az oldalad allando felhasznaloi, hogyan szolitod meg oket es miert fognak a Te szolgaltatasodert fizetni.

Peldakat itt talalsz

Megjegyzes

Az altalatok korabban letrehozott, jelenleg is mukodo kozossegi celu weboldalak vagy alkalmazasok tovabbfejlesztesere is kuldhettek otleteket. Azonban fontos, hogy az oldalon/alkalmazason tervezett fejlesztes, lenyegesen atalakitsa az oldal/alkalmazas jelenlegi mukodesi formajat es bovitse annak funkcionalitasat. A jelenleg is mukodo weboldalak/ alkalmazasok altalanos celu fenntartasahoz tamogatas nem igenyelheto!

Barki palyazhat

Palyazatunk a korabbiakhoz hasonloan barki szamara nyitott, aki eleg elszant, hogy megvalositsa sajat otletet.

Hogyan kuldheted be otletedet?

Az otleted bekuldesehez egy rovid, max. 2 oldalas leirast varunk, ehhez formai iranymutatast kapsz az „otlet bekuldese” gomb megnyomasakor a CreativeSelector.hu oldalon. Az otleted melle, szivesen veszunk rajzot, fotot, videot, vagy barmit, ami segit masoknak jobban megerteni az elkepzelesedet. Az otleted rovid osszefoglaloja a bekuldest kovetoen nyilvanossagra kerul, hogy azt masok velemenyezni tudjak. Otleted a Facebook azonositod megadasat kovetoen toltheted fel, kulon regisztraciora nincs szukseg. Azonositodat a kozossegi oldalak bizalmasan kezelik, azokhoz mi nem ferunk hozza, adataidat a leheto legnagyobb korultekintessel kezeljuk. Az adatvedelmi es adatkezelesi politikankrol

A kivalasztas szempontja

Azok a projektek nyernek, amelyek a 2011. aprilis 22-i hataridoig a legtobb Tamogatot gyujtottek, es osszhangban a mentorok szavazataval realis uzleti modellt kepviselnek, valamint gyorsan piaci termek valhat beloluk. A tamogatoi szavazatok szama szerint a TOP 10 legnepszerubb otlet (palyazati kategoriankent 5 db otlet) kerul a mentoraink ele, akik a ket palyazati kategoriabol 2-2 dijazottat valasztanak. Az egyes kategoriakon belul az Adecco Magyarorszag a ket legjobb otletnek 400.000 Ft, mig a ket masodik otletnek 200.000 Ft-ot ajanl fel.

 

A pályázat lezárásának határideje megváltozott, az ötleteket és támogatóit
május 6-ig fogadjuk!

 

Tamogatas

Tamogatoid azokbol az ismerosokbol es ismeretlenekbol lesznek, akik szavazatukkal (TAMOGATOM!) tamogatjak az otleted megvalositasat. Ervenyes Tamogatoi szavazatnak csak a Creative Selector oldalan keresztul leadott szavazatokat fogadjuk el.
Az elso korben a bekuldest kovetoen nepszerusitened kell az otleted, hogy lassuk valoban van-e egy olyan kritikus tomeg, amely hasznalni szeretne majdani termekedet.

Azt, hogy a sajat otleteidet hogyan nepszerusited, rad van bizva, csinalhatsz neki sajat Facebook oldalt, blog- ot, vagy akar videot is, es a kozossegi oldalakon keresztul toborozhatsz Tamogatokat. Javasoljuk, hogy az otleted feltoltesevel egy idoben a Facebookon alakitsd ki otleted sajat oldalat, hogy a verseny alatt megszerzett tamogatoidat a kesobbiekben is konnyen meg tudd majd szolitani.

A reszletes kiiras itt olvashato http://j.mp/deGwTd

Szerk. megj.
2010 ev folyaman lehetosegem volt resztvenni a Creative Selector elso otletversenyen, ahol a kozonsegszavazas kategoriaban elso helyet ertem el. Bar az anyagi tamogatast nem iteltek meg, egy uj generacios radiokeszuleket kaptam jutalmul. Jelen voltam a budapesti dijatadon es ezaltal a szervezoket sikerult megismermem, akikkel szorosan tartom a kapcsolatot a mai napig. Nagyon kulonleges szemelyek, es kihivasuk olyan teruleten valo palyazati kiirasok megszervezese, amelyet mas palyazatok kevesbe vagy egyaltalan nem is fednek le. (K.M.)

Jo palyazast kivanok!

Tags:     otletpalyazat      otlet      palyazat      kozosseg      media      megoldasok      mobil      platformok      otletek      innovativ      megoldasok